10:46 - 25 Tetor 2019

A jeni gati për argëtu dhe me fitu shumë shpërblim?

Pija më e re në treg dhe më inovative, pos shije unike tani po vjen me shumë befasia për të gjithë ju.

Nga 1 nëntori deri me 30 nëntor ju mund ta vizitoni këndin e Migh Rain në Albi Mall për tu argëtuar.

Aty do të keni mundësi të sfidoni vetën me lojëra atraktive, por njëkohësisht edhe të fitoni shpërblime nga brendi i njohur amerikan Rc Cola.
Për më shumë informata rrini të kyçur në faqen:

https://www.facebook.com/mightyrainkosova/

Tags: