14:34 - 31 Dhjetor 2021

Gjigandi i produkteve sanitare, qeramikave dhe shumë produkteve të veçante që janë domosdoshmëri për mobilim të shtëpive dhe ambienteve të punës Bast-Trade, uron Vitin e Ri 2022 për të gjithë.

Përmes një postimi në rrjetet socilae Bast-Trade ka shënuar:

‘Bast-Trade ju uron Vitin e Ri 2022 duke ju dëshiruar shëndet, lumturi dhe begati gjatë tërë vitit. Gëzuar 2022 🍾’