13:04 - 29 Shtator 2022

Për javën e maraklive, Bau Market ju prezanton oferta pafund në produkte sezonale dhe jo vetëm. Ofertat e Bau Market përfshijnë produkte kopshti, ato shtëpiake, pajisje pune, afariste dhe jo vetëm.

Ofertat për marakli janë valide nga data 29 shtator e deri me 7 tetor. Shfrytëzoni ofertat duke vizituar cilëndo pikë të Bau Market!

Bau Shembull!

Fletushkën mund ta shfletoni këtu: https://bau-holding.eu/?p=5922