16:57 - 13 Janar 2022

Shqiptarët në bazë të historisë, identifikohen si njerëz luftarak, mikpritës dhe të besës.

A po vazhdojnë të mbëtën ende terma identifikues, këtë gjë më së miri e thonë qytetarët, të cilët kanë mendime të ndryshme për sa i përket këtyre karakteristikave.

Njeri nga ta për gazetën Insajderi u shpreh që populli shqiptarë njihet për nervozizëm.

Shiko videon e plotë: