15:50 - 19 Nëntor 2021

Gazeta insajderi ka realizuar intervistë me qytetarët në sheshin e Prishtinës, ku pyetja për këta të fundit ishte se çfarë shohin të pa arritshme në Kosovë.

Përgjigjje të ndryshme nuk munguan nga qytetarët tanë, e disa prej tyre thane se të gjitha janë të arritshme në Kosovë, vetëm me vullnet të plotë.

Disa të tjerë thanë se e pa arritshme në Kosovë është rregullimi i komunikacionit dhe urbanizmit.

N’Prishtinë shoh t’pa arritshme rregullimin e trafikut, të urbanizimit sepse kaosi ka arrit në nivel të atillë që është shumë e vështire të rikuperohet, kjo m’duket shumë e pa arritshme për Prishtinë – u shpreh qytetari.

Shiko videon e bashkangjitur më poshtë: