17:45 - 13 Maj 2022

Dashuria është ndjenja më e pastër që njeriu mund të përjetojë por dhe forcë për t’i dalë ballë edhe sfidave të cilat mund të përballesh.

Kështu është edhe historia e dy të rinjëve, Bleon dhe Laurita Smerqaku nga Gjilani, të cilët u njohën në fillim të moshës së adoleshencës.

Dëshira e tyre ishte gjithmonë të martoheshin të rinj, por vështirësia për t’i bindur familjet nuk ishte edhe e lehtë.

Rrëfimin e tyre Bleoni tani 21 vjeç dhe Laurita 19, e vazhdojnë duke shpjeguar edhe reagimet e tyre, kur e kuptuan se do të bëheshin prindër të një vajze dhe emocionet të cilat i përjetuan me ardhjen e saj.

Të vendosur në qendër të paragjykimeve dhe billizimeve, këta të rinjë vazhduan rrugën e tyre duke mos u ndikuar nga asgjë, tash e 7 vite.

Çifti i cili u bë i njohur për publikun nga aplikacioni Tik-Tok, dashurinë tyre e quajnë fitore në një vend në të cilin bullizimet e ndryshme nuk kanë të ndalur.

Në dashuri ja vlenë të luftosh dhe çifti Smerqaku më së miri e vërteton këtë gjë, duke i hedhur pas kritikat dhe duke ecur përpara.

Për të parë rrëfimin e tyre të veçantë shikojeni videon e bashkangjitur:

Tags: ,