21:07 - 09 Korrik 2021

Shkrimtari Daut Demaku thotë se edhe poltikanët duhet t’i dëgjojnë ligjëratat e tij.

Ai ka thënë se ndonëse nuk është më i menquri nga të gjithë, ka përvojë dhe ka lexuar shumë.

I pyetur se a mund të zgjidhen problemet ekonomike me mendime pozitive, ai ka dhënë një deklaratë interesante.

“Janë disa sekrete të prodhimit ekonomik që bazohen në frikë që po i diti qeveria, por ato duhet me i rujt top sekret për qeverinë se nuk bën me i than publikisht, po i diti qeveria kur bëhen tri vjet realizohet njëmend pavarësia e Kosovës. Nuk i dijnë. I kemi kodrinat te Goleshi të aeroporti 1400 hektar kodrinë e zhveshur nuk din qysh, Holanda investon miliona me marr tokën na e kemi tokën ma të mirën në botë dhe nuk dimë me shfrytëzu. Na nuk dimë as me pyet e as me dëgju”, ka thënë Demaku në “Dhoma e Rrëfimit”.

Shiko emisionin e plotë: