09:27 - 02 Shkurt 2016

Trendit global të mbajtjes së mjekrave të gjata i janë bashkuar edhe disa deputetë të Kuvendit të Kosovës, në kohën kur po vazhdon të shtyhet mbajtja e seancave të rregullta të sesionit pranveror.

Pushimi i tejzgjatur i punës së Kuvendit të Kosovës i ka mundësuar disa deputetëve që të mendojnë më shumë për dukjen e tyre.

Deputetët Arben Gashi (LDK) dhe Shaip Muja deputet i pavarur, kanë rritur mjekrrat e tyre gjatë kësaj kohe.

Në disa paraqitje, ata janë dukur më ndryshe nga se si jemi mësuar t’i shohim zakonisht./Insajderi

SHAIP MUJA me mjeker

Arben Gashi me mjeker