10:17 - 07 Shkurt 2016

Arrestimi i djeshëm i Ramadan Bunjakut nga Vushtrria pasi u merrte para njerëzve në emër të Sami Lushtakut, kryetarit të Skënderajit që po vuan burgun, e ka gëzuar djalin e Sami Lushtakut.

Madje Mërgim Lushtaku ka zbuluar edhe një detaj tjetër të këtij rasti, duke treguar se personi i burgosur kërkonte para duke u paraqitur edhe si djali i Sami Lushtakut.

“Fal Zotit, është arrestuar nga Policia e Kosovës njeriu i cili mashtronte në emrin e babait tim, duke pretenduar edhe të jetë djali i tij… Ai tani është arrestuar për mashtrim, ai i ka marr njerëzve para gjoja për t’i ndihmuar prindit tim duke shfrytëzuar mirësinë e njerëzve që duan të ndihmojnë këtë rast”, ka shkruar Mërgimi, në profilin e tij në Facebook.

Lushtaku ka bërë thirrje që qytetarët e Kosovës të kenë kujdes dhe të mos jenë viktima të mashtruesve që paraqiten si vëllai i tij ose si ndonjë i afërt më Sami Lushtakun.