18:56 - 18 Nëntor 2020

Donjeta Islami

Ka 25 vjet që punon në repartin e Radiologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), nga këtu Agim Bregaj kaloi edhe sfidën më të rëndë deri tani në jetën e tij siç e thotë vet ai.

Në muajin qershor Bregaj u prek nga virusi Covid-19, qëndroi plotë 33 dite me oksigjenoterapi.

Doktori i QKUK thotë se e ka pa “të zinjtë e ullirit”, nga virusi.
Fatmirësisht, Bregaj ia doli të mposhti virusin – por humbi një familjar.


Në një rrëfim për Insajderin doktor Bregaj, tregon gjithçka që përjetoi nga infektimi në punë, shtrimi në infektiv, mungesa e familjes dhe rikthimi në punë – fobitë që i la ky virus.


Ndiqeni rrëfimin e plotë: