11:40 - 03 Gusht 2022

Eksluzivitet në Marigona Hill nuk mbarojnë asnjëherë. Qyteza përrallore e njohur për të gjithë, tash e një kohë ka lansuar aplikacionin “Explore Marigona Hill”.

Përjetimi i qytezës përrallore fillon me virtualizimin e qytezës Marigona Hill përmes aplikacionit “Explore Marigona”.Aplikacioni që mund të ju ngjasojë me ndonjë video game, do të ju mundësojë të shihni saktësisht se si është e organizuar qyteza Marigona Hill,  duke parë ku janë të vendosura shtëpitë, terracierët, apartamentet, finesat e qytezës dhe më shumë. Gjithashtu për të gjithë ata që janë të interesuar që në të ardhmen të bëhen pjesë e qytëzës, ne këtë apllikacion do të kenë mundësinë të shohin cilat nga njësitë e banimit janë të lira dhe ku saktësisht ndodhen ato njësi.

Aplikacionin dhe detaje tjera i gjeni në website-in e Marigona Hill: www.marigonahill.com/ExploreMarigonaHill