10:54 - 02 Shkurt 2016

Kompania e njohur Apple ka nisur një fushatë të re duke synuar që të nxjerrë fotografitë më të bukura të realizuara me telefonin Iphone dhe kështu ka nxjerrë fotografitë më të bukura nga Iphone 6s dhe 6s Plus.

Fushata e quajtur “Galeria Botërore”, tregon punën nga e gjithë bota dhe do të paraqitet në 85 qytete të botës në 26 shtete, raporton Insajderi

Tema e këtij viti janë njerëzit, fëmijët dhe njerëzit që bëjnë gjëra normale. Apple ka përzier së bashku fotografë të famshëm me fotografitë e të gjithë përdoruesve.

Më poshtë janë fotografitë më të mira të zgjedhura nga Apple./Insajderi