16:00 - 24 Nëntor 2021

Përzgjedhje e gjërë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

E PREMTË, 26  NËNTOR nga ora 07:00 e mëngjesit  FREE FRIDAY zbritja më e madhe e vitit në ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3rdTee6

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Stafi i ETC- së është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurtë dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/2ZxVGQQ

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC