13:57 - 31 Dhjetor 2021

Deppo Market edhe sot po vazhdon me zbritje të mëdha në çmime të ndryshe në shumë lloje të produkteve për nderë të shënimit të 2 vjetorit. Duke u nisur nga fakti që shumica e produkteve që janë me çmime me ulje përbejnë shportën e konsumatorit, këto zbritje janë të mirëpritura dhe shumë të volitshme edhe për furnizimet e fundviit.

Deppo Market është kujdesur që të ketë shtrije të madhe në çdo cep të Kosovës, dukë qene pjesë e çdo lagjeje, gjë që e bënë akoma më të lehtë për të gjithë furnizimin me produkte për fundvit.

Bukë standarde me vetëm 0.19 cent, kilogrami i portokallit vetëm 0.65 cent e shumë produkte të tjera në zbritje të tillë vetëm në Deppo Market mund t’i gjeni.

Për më shumë rreth zbritjeve ndiqeni videon poshtë.