09:50 - 02 Tetor 2022

Persona të panjohur kanë hapur derën me forcë dhe kanë dëpertuar në një shtëpi në Lipjan.

Policia njofton që hajnat kanë vjedhur para në vlerë prej 600 euro, duke përfshirë edhe stoli ari.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se në shtëpinë e tij kanë hyrë persona të panjohur duke hapur derën me forcë dhe nga aty kanë vjedhur 600€ para të gatshme dhe stoli ari. Njësitë policore janë duke hetuar rastin”, bënë të ditur policia.