11:21 - 12 Shkurt 2016

Presidenti i Francës François Hollande, i ka bërë thirrje Rusisë të ndalë aktivitetin e saj në Siri dhe shtoi se Assadi duhet të largohet nga pushteti.

Presidenti i Francës François Hollande, i ka bërë thirrje Rusisë të ndalë aktivitetin e saj në Siri, trasmeton aa

”I bëj thirrje Rusisë ti japë fund aktiviteteve të saj në Siri. Sepse mijëra njerëz atje po lënë shtëpitë e tyre për shkak të bombardimeve”, është shprehur Hollande.

Më tutje ai ka thënë se Assadi duhet ta lërë drejtimin e vendit dhe se ai është duke vrarë popullin e tij me ndihmën e Rusisë.

”Duhet bërë çdo gjë që Asad të lërë drejtimin e vendit. Assadi po vret popullin e tij me ndihmën e Rusisë”, ka thënë presidenti francez.

Tags: ,