17:21 - 16 Mars 2022

Është diskutuar gjatë ditës së sotme në Kuvendin e Kosovës për miratimin e martesave të së njejtës gjini, e cila ka sjellur reagime të shumta në vend.

Në lidhje me këtë, për rubrikën Vox-Pop të Gazetës Insajderi, qytetarët kanë dhënë mendimet e tyre.

Ata thanë se e kundërshtojnë këtë gjë dhe është në kundërshtim me Zotin dhe natyrën.

Për të parë reagimet e tyre shikojeni videon e bashkangjitur: