17:16 - 17 Maj 2022

Zbulimi i teknologjisë ka bërë që distanca të shkurtohet, i tillë është edhe rasti me telefon i cili i ka mundësuar njerzve lehtësi në komunikim.

Në lidhje me këtë qytetarët për rubrikën Vox-Pop të Gazetës Insajderi, kanë dhënë pergjigje epike, për atë se kënd e telefonojnë më së shpeshti dhe për çfarë arsye.

Shumica e qytetarëve u shprehën se telefonata më e shpeshtë e tyre eshtë vëllau.

Ndërsa njëri prej tyre rrëfeu se bisedat që më së shumti që i zhvillon janë me gruan e tij dhe pyetja më e shpeshtë që i’a shprehë asaj është në lidhje me drekën.

Për të parë komentet epike të tyre shikojeni videon e bashkangjitur: