16:55 - 07 Janar 2022

Viva Fresh Store vjen më një kampanjë tejet unike të realizuar me një super video, përmes së cilës promovojnë llojshmërinë e produkteve, cilësinë dhe çmimet konkurruese.

Për më shumë mund ta ndiqni videon e plotë.