17:37 - 20 Qershor 2022

Është mbajtur mbledhja e përbashkët në mes dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe Kosovës.

Kjo mbledhje shërbeu për nënshkrimin e disa marrëveshjeve në të gjitha fushat.

Kryeministri Rama dhe Kurti gjithashtu deklaruan vazhdimin e këtyre takimeve të përbashkëta.

Në lidhje me këtë qytetatrët për rubrikën Vox-Pop të Gazetës Insajderi, kanë dhënë mendimet e tyre edhe cilin prej kryeministrave e pëlqejnë më shumë.

Për të parë përgjigjet e tyre shikojeni videon e bashkangjitur:

Tags: , ,