17:34 - 22 Prill 2022

Ambasadori i sapo emëruar i Kosovë në Kroaci, Martin Berishaj është përfshirë në një skandal të madh në Slloveni.

Sipas mediave sllovene është raportuar se ish-anëtari i VV-së, është i përfshirë në një aferë financiare për shpërlarje të parave me vlerë qindra mijëra eurosh.

Sa i përket kësaj, qytetarët për rubrikën Vox-Pop të Gazetës Insajderi kanë dhënë mendimet e tyre.

Ata kanë dhënë kritika të shumta në drejtim të kryeministrit dhe partisë se tij dhe kanë kërkuar shkarkimin e Berishajt nga posti i ambasadorit.

Për të parë reagimet e tyre shikojeni videon e bashkangjitur: