14:10 - 03 Janar 2021

Ridvan Tahiri së bashku me 10 anëtarët e grupit të tij kanë gëzuar dhjetëra-qindra njerëz me kontributin e tyre. Ai udhëheq një grup të kërkim-shpëtimit.

Përgjatë vitit 2020, Riki me nofkën me të cilën njihet në masë së bashku me grupin e tij kanë bërë një punë të admirueshme. Personat të humbur të cilët nuk gjendeshin nga organet kompetente janë shpëtuar nga grupi i tij.

Këta vullnetarë shpesh u cilësuan edhe si heronj. Por kush janë ata dhe çfarë bëjnë secili prej tyre.

Ish-ushtari të UCK-së, Ridvan Tahiri shpjegon për Insajderin detajet e misionit të grupit të tij.

Grupi i Kërkim-Shpëtimi i në krye me Ridvan Tahirin tashmë kanë aplikuar për tu shkrirë në një organizatë jo-qeveritare.

Ridvani pati edhe një porosi për gjithë shqiptarët.