14:59 - 16 Shtator 2022

Benefitet e konsumimit të lëngjeve që përmbajnë shumë benefite për organizimin tonë, është objektiv parësore e çdo njërit nga ne.

Por jo vetëm ne si persona fizik, por ofrimi i lëngjeve me të gjitha lëndët ushqyese është qëllimi kryesor i brendit të njohur të lëngjeve bio, Jaffa Champion.

I themeluar me qëllimin kryesor për të ofruar produkte bio, freskuese e cilësore dhe pa dallim grupmoshe, brendi Jaffa Champion tani mund ta gjeni në paketime të ndryshme:

  • 1.5L Plastikë
  • 0.5L Plastikë
  • 0.2L Qelq
  • 0.25L Kanaçe
  • 0.25 Sport Cap
  • 0.2 Cocktail

Por, ajo që më së e rëndësishme është se ju mund ti gjeni të gjitha shijet e frutave, që janë të pasuruara me shumë vlera ushqyese si: Dredhëz, Portokall, Vishnje, Qershi, Pjeshkë, Mollë, Multivitamin, Ice Tea, Ananas etj.

Zgjedh lëngun me shumë vitamina, zgjedh Jaffa Champion!