×
 • Op-Ed
 • Op-Ed

  Lindja e Insajderit

  Insajderi
  01 February 2016 - 09:51
  Klikoni Këtu për t'u bërë pjesë e kanalit të Insajderit në Youtube.

  Është hap i vogël i një synimi të madh. Hapet në kohën kur po perfeksionohet presioni shumëllojshëm mbi mediat. Hapet në kohën kur politikanët e fuqishëm ushtrojnë ndikimin në media duke kontrolluar burimet e të ardhurave të tyre.

  Në gjithë këtë zhvillim, Insajderi synon të lë shenjë në zhvillimin e gazetarisë profesionale.

  Synon që të jetë model i guximit për të hapur dhe mbajtur një medium kritik në një vend të kritikuar si gjysmë-totalitarë.

  Ne synojmë që Insajderi të bëhet medium i fuqishëm. Ne besojmë në këtë. Ndryshe, nuk do të hapej kurrë.

  Për këtë jemi të bindur.

  Ne do të punojmë që platformën mediale që prej sot e keni në kompjuterët, tabletat, dhe telefonat tuaj ta bëjmë adresën kryesore të shkrimeve dhe raportimeve hulumtuese. Ne po punojmë që të jenë të përditshme shkrimet që nxjerrin në pah krimin e organizuar, korrupsionin, problemet politike, ekonomike e kulturore.

  Insajderi nuk ka lindur rastësisht. Ishte një ide e menduar prej kohësh me të vetmin synim: gazetarinë e mirë. Është një ide për të shtyrë përpara zhvillimin e mediave profesioniste në vendin e ngufatjes së gazetarisë së lirë.

  Platforma jonë do të sjell një frymë të re. Do të udhëhiqet nga gazetarët dhe do të jetë medium i gazetarëve. Larg ndikimeve politike, apo të grupeve të interesit.

  Insajderi u promovua me shpejtësi ende pa ia nisur punës. Kolegët gazetarë na besuan dhe nuk hezituan që nismën tonë ta prezantojnë në mediat e tyre. Kjo na bënë më me shumë përgjegjësi para tyre dhe lexuesve.

  Mirë së u takuam.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  OP-ED
  Nga Rubrika

  © 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark