15:36 - 29 Nëntor 2019

Në kohën më të mirë të vitit FLUIDI me brendet e tij: Rc Cola, Red Rain, Mighty Rain, Jaffa Champion dhe Floil po vjen si qershi mbi tortë për ju në 2 lokacione.

Për të spërkatur edhe më shumë magji në ditët e fundit të vitit po vijmë me organizime që do të ju pëlqejnë juve dhe fëmijëve tuaj. Këtë vit po vijmë me kampanjë që përfshin të gjithë moshat dhe 2 lokacionet më të frekuentuara nga të gjithë ju.

Shesh apo Albi Mall, ku po zgjedh me na vizitu?

Rrini të kyçur për më shumë detaje të surprizave.