14:18 - 25 Nëntor 2021

Për këtë Black Friday, Kujtesa për ju sjell Mega Zbrijte në pako Mega Hero!

Oferta për këtë Black Friday në Kujtesa i plotëson të gjitha kërkesat, nevojat e dëshirat për një familje. Me 40% ZBRITJE, Pako Mega Hero nga 24.99€ në VETËM 14.99€, përfshinë 1 Resiver HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa me mbi 250+ Kanale të ndryshme Nderkombëtare dhe Kombëtare Ekskluzive si: KlanKosova, T7, Dukagjini, Kanal10 e shumë të tjera.

Mirëpo emocionet e kësaj pako janë tek plot 26 Ligat e Sportit më të shikuara të cilat transmetohen në Kujtesa si: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Serie A (transmetim ne kanale Internacionale), La Liga, Ligue 1, Carabao Cup, Coppa D’Italia, NBA, BIBL, Formula 1, MotoGP, Wimbledon si dhe shumë e shumë Sporte të ndryshme në plot 16+ Kanale të Sportit.

Pa e harruar Shpejtësinë më të madhe të Internetit në vend, deri në 1 Gbps!

Po të njëjtën Ofertë Klientët mund t’a paguajnë për 1 Vit dhe të marrin plot 37% ZBRITJE, nga 239.90€ për vetëm 149.99€.

Për të gjithë të interesuarit, Ofertën e Black Friday, munden me marr në cilëndo Pikë Shitëse të Kujtesa në Kosovë. Oferta vlen deri më 27 Nëntor 2021. Sasia është e limituar, andaj nxitoni dhe përfitoni nga kjo MEGA Ofertë!

ABONOHUNI TANI: https://www.kujtesa.com/ofertat/

Komunikojmë bashkë në një rrjet!

Kujtesa!