17:48 - 20 Maj 2022

Sot është mbajtur protesta e organizuar nga sindikalistët e arsimit në Kosovë.

Me një numër të madh mësimdhënësish dhe me pankarta në duar ata protestuan në sheshin Nënë Tereza.

Kërkesat e tyre ishte që Qeveria Kurti t’i marrë për bazë ankesat e tyre në lidhje më rritjen e pagave.

Për Gazetën Insajderi njëri ndër sindikalistët potencoi se kryeministri ishte njëri ndër nxënësit e tij dhe sjellja e Kurtit ndaj tyre nuk tolerohet.

Për të parë këtë shikojeni videon e mëposhtme:

Gjithashtu mund të shikoni edhe mendime të tjera në linkun poshtë: