17:21 - 01 Nëntor 2019

Pija më e re në treg dhe më inovative, përpos shijes unike po vjen me shumë befasi për të gjithë ju.

Nga 1 nëntori deri me 30 nëntor ju mund ta vizitoni këndin e Mighty Rain në Albi Mall për tu argëtuar.

Njerëz aktiv, a jeni për me fitu shpërblime?

Ejani luani lojërat nga Mighty Rain dhe fitoni shpërblimet:

1.Veshje Sportive
2.Fitnes Falas dhe trajner për 3 muaj.
3.Shishe Sportive dhe
4.Qanta Fitnesi e shumë shpërblime tjera.

Hajde luaj dhe fitoj, këndi Mighty Rain po ju pret.

 

Tags: