10:39 - 31 Korrik 2019

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike organizon koncert festiv për mërgimtarët.

Koncerti mbahet me 1 gusht në Prishtinë me fillim nga ora 22:00  në sheshin “Zahir Pajaziti”.

Në koncert do të përformojnë artistë të njohur të skenës muzikore

Shkumbin Ismaili, Naim Abazi, Shyhrete Behluli, Albina Kelmendi, Engjellusha Salihu do jenë vetëm disa nga artistët që do të paraqiten në këtë koncert.

MDIS-i fton qytetarët e posaqërisht diasporën që ti bashkohen festës në kryeqytet.

https://www.facebook.com/ministriaediaspores/videos/1084089181936592/