10:21 - 07 Janar 2022

Dyqani më unik i veshjeve sportive në Kosovë N Sport po vazhdon me shtrije në të gjithë Kosovën, për të qenë sa më afër dashamirësve të veshjeve sportive.

Pas një suksesi të madh në pikat në Prizren, Ferizaj dhe Prishtinë, N Sport tash mund ta gjeni edhe në qytetin e Podujevës, e sipas përfaqësuesve të N Sport, ky rrjet i veshjeve sportive së shpejti do të jetë prezent në të gjithë Kosovën.

Insajderi ishte në qytetin e Podujevës për të parë më afër piken e re që u hap aty, në qendrën më të madhe tregtare në Podujevë.

Për më shumë rreth N Sport, dhe brendeve që i përfaqëson mund ta ndiqni videon poshtë.