10:38 - 20 Janar 2022

Nga 130.56 euro në 99.99 euro per 12 muaj+1 muaj falas me 30 % zbritje, dhe qasje në tri pajisje në të njëjtën kohë!

Platforma më e madhe e kanaleve tv shqiptare dedikuar Diasporës së Evropës sjell ofertat më fantastike edhe këtë radhë! Cmimi i volitshëm, larmishmëria e programacionit shqiptar dhe botëror dedikuar të gjitha moshave dhe shërbimi ndaj klientit janë ato të cilat bëjnë Nimi TV – në opsionin më racional për cdo familje në Diasporë.

Nimi tv është e vetmja platformë në Diasporë e cila gëzon ekskluzivitetin e transmetimit të kontentit nga platformat më të mëdha të Shqipërisë dhe Kosovës, Digitalb, Tring dhe Artmotion.

Cili është kontenti i Nimi TV?

Nimi tv është e vetmja ip tv shqip e cila siguron transmetimin në kualitetin më të lartë të mbi 240kanale shqip me ekskluzivitetet si Klan Kosova, Alsat M , Dukagjini e Kanal 10, Klan TV, Vizion Plus!

Mbi 40 kanale sportive e 22 liga të sportit në futboll, basketboll dhe sporte të tjera nga kanalet e  Artsport, Tring Sport dhe SuperSport.

Mbi 40 kanale të filmit me premierat më të reja televizive.

 E kanale të dokumentarëve e serialeve dhe kanale të huaja.

Për të shikuar Nimi TV nuk ju duhet resiver, mënyra e instalimit është fare e thjeshtë! Instaloni aplikacionin falas për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV, Roku TV etj.

Qendra e kujdesit të Nimi TV ofron shërbim ndaj klientit 24 orë në 7 ditë të javës, andaj për të komunikuar më agjentët tanë dhe për tu abonuar në ofertën e re kontakoni përmes www.nimitv.com apo kontaktoni qendrën e thirrjeve në numrat e telefonit!

Zvicër +41-44-578-88-99

Gjermani +49-221-59988956

Angli +44-2-03-139-9024

Greqi +30-211-1983848

Itali +39-06-83364687

Australia +61-2-6188-4899

Austri +43-720815633

Norvegji +47-21-95-49-06

Suedi +46-8-535-278-12