15:38 - 25 Nëntor 2021

Me një hapësirë gjigante ,gjelbëruese,  komoditet e atraktivitet, po hapet qendra tregtare më e madhe  në Podujevë “Park Plazza”, qendër kjo e cila do të ofroj një mundësi për të blerë çdo gjë që ju e ëndërroni.

“Park Plazza” do të jetë qendra më e madhe e këtij qyteti duke ofruar shumë mundësi brenda një hapësire.

Kjo qendër tregtare do të ofroj për njerëzit komoditetin dhe lehtësinë për të bërë blerje të çfarëdoshme pa shpenzuar kohë dhe vetëm me një ndalesë.

Drejtori ekzekutiv, Mustafë Sejdiu, thotë se për dallim nga qendrat tjera “Park Plazza” ëshë në stilin e hapur si një lloj i çarrshisë.

““Park Plazza” është një projekt i ri në Podujevë, është një prej qendtave të para në këtë qytet, është një stil i hapur i cili ngjan me një stilt të çarshisë. Rreth 400 personave do të punësohet në këtë qendër kryesisht nga banorët e Podujevës”, është shprehur Sejdiu.