11:33 - 05 Janar 2022

NOTAbrillat ka njoftuar të gjithë qytetaret që të mos bijën prehe e imitimeve që po i behën ne disa qytete.

Në njoftimin që ka bërë në rrjetet sociale NOTAbrillat ka shënuar: ‘Klient të nderuar ju njoftojmë se bnreni jonë po imitohet dhe keqpërdoret në çdo qytet të Kosovës, për hire të korrektësisë dhe realitetit ne jemi të detyruar të ju njoftojmë që mos të bini pre e mashtrimeve!

Lokacionet tona të vetme janë: Prishtinë-Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km 1 Gjilan-Qendër përball teatrit të qytetit”

NOTAbrillant njihet për ofrimin e tepihëve dhe perdeve me unike në vendin tonë, e kjo si duket ka nxitur biznese të shumta të tentojnë të përfitojnë nga emri i madh NOTAbrillant.