×
 • Biznes
 • Aktuale

  Njoftim me rendësi nga Agjencia Kosovare e Privatizimit

  Insajderi
  11 January 2024 - 19:29
  Klikoni Këtu për t'u bërë pjesë e kanalit të Insajderit në Youtube.

  Agjencia Kosovare e Privatizimit i njofton palët e interesuara me Vendimet e Bordit të Drejtorëve, se Asetet të cilat gjenden në territorin e Kosovës të ndërmarrjeve: të OP “Nacional” Beograd, dhe Ndërmarrjes për A.Sh.N. “Vojvodina” Novi Sad, janë pronë shoqërore dhe bien nën kompetencat administrative të Agjencisë.

  Gjersa Asetet e Ndërmarrjes Pushimorja për Fëmijë dhe të Rinj “Ganimete Tërbeshi” në Beçiq, Republika e Malit të Zi, NUK BIEN nën kompetencë administrative të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

  Publikimi i Njoftimeve do të bëhet me 11,12, 13, 14 dhe 15.01.2024.

  Për njoftim më të hollësishëm vizitoni faqen e Agjencisë https://www.pak-ks.org/Page.aspx?id=1,108

  OP-ED
  Nga Rubrika

  © 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Impressum

  Kontakt

  Trademark