20:15 - 20 Janar 2023

Në komunën e Istogut, përkatësisht në fshatin Kovragë janë shkaktuar dëme të rënda pas vërshimeve të ditës së djeshme.

Familja e veteranit, Sefadin Gjocaj qysh nga dje nuk kanë pasur mundësi të qëndrojnë në shtëpi për shkak të prishjeve që janë shkaktuar në katin e parë të shtëpisë.

Bashkëshortja e tij, Kumrije Gjocaj ka treguar për Insajderin se dje janë detyruar ta kalojnë natën tek shtëpia e familjes së saj.

Ajo tha se deri tani nuk është vizituar nga komuna dhe se është e brengosur se ku do të qëndrojnë pasi në shtëpi e ka të pamundur.

VIDEO:

Gjocaj tha se shumica e paisjeve me energji elekrike tashmë janë jashtë funksionitl

Përpos komunës së Istogut, dëmë janë shkaktuar në Skëndersj, Në Mitrovicë, Pejë dhe Klinë, kryetari I komuës së Istogut ka thënë [ër Insajderin se janë krijuar 8 komisione pëër vlerësimin e dëmëve në terren ,