14:44 - 03 Dhjetor 2019

Pamja estetike luan rol të madhe në jetën e secilit prej nesh, detaje të caktuara të fizikut tonë mund të na determinojnë dukshëm paraqitjen tonë të jashtme.

E për disa profesione detajet fizike tashmë kanë filluar të bëhen obligim, si për shembull në industrinë e modës, muzikës apo edhe atë të filmit.

Rëndësi tejet të madhe në paraqitjen estetike kanë edhe dhëmbët, e akoma më shumë luajnë rol edhe në aspektin shëndetësorë.

Një metodë që po përdoret kohet e fundit me të madhe nga të gjithë e sidomos nga estrada shqiptare, e madje edhe nga yjet e “Hollywood-it” është rregullimi i dhëmbëve me “Veneer” apo edhe siç njihet edhe “Hollywood Smile”.

Për kë mund të mos duket zgjidhja e duhur, por nga analiza dhe hulumtime të shumta del të jetë zgjidhja më e duhur dhe më optimale për një buzëqeshje mahnitëse.

“Veneer” ofron zgjidhje të përkryer për lloje të ndryshme të problemeve më dhëmbë si në rastet kur kemi dhëmbë të dëmtuar, të thyer, të formuar keq, dhëmb që nuk zbardhën apo me hapësira në mesë. Përmes mbështjellësit “Venner” ju do të arrini në format e dëshiruara për dhëmbët tuaj dhe në një pamje kaliske dhe të bukur të dhëmbëve.

“Veneer” është pjesë e hollë nga porcelani apo nga matriali “Emax” që vendosen në pjesën e sipërme të dukshme të dhëmbit, dhe kanë përparësi të shumta, pasi që janë shumë të forta dhe të qëndrueshme, duken tejet natyrale dhe nuk njollosen lehtë.

Këtë shërbim në mënyrë shumë profesionale dhe tejet të specializuar në Kosovë e ofron edhe ordinanca dentare “DENTFIX”.

“DENTFIX” ofron shërbime të shumta dentare si ndërhyrje kirurgjikale, implante, veneer e shumë shërbime të tjera.

Falë punës profesionale dhe dedikimit të madhe kjo ordinancë ka arritur të prekë një numër të madh të klientëve, e sidomos me shërbimet “Hollywood Smile” ka prekur gjithë estradën shqiptare, jo veç artistë nga Kosova por edhe ata nga Shqipëria kanë kthyer buzëqeshjen e tyre falë punës së mahnitshme të “DENTFIX” të udhëhequr nga Prof.Ass.Dr Fehim Haliti.

Për më shumë rreth ordinancës “DENTFIX” mund të informoheni në faqen e Instagramit “www.instagram.com/dentfix_ks/” edhe në ueb sajtin “www.dentfix-ks.com” apo edhe në kontaktoni +38344225534