21:44 - 24 Mars 2023

Presidenti i AKR-së dhe një prej shqiptarëve më të pasur, Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se ky është Ramazani i 60 që ai e agjëron.

Pacolli ka thënë se Ramazani është muaji më i bukur i vitit për të.

“Ramazani është muaji më i bukur i vitit për mua. Dhe këtë vit po hyj në agjërimin tim të 60-të. Zoti është i madh!”, ka thënë ai.