22:28 - 12 Shkurt 2016

Udhëtarët shqiptarë që ishin nisur me avion nga aeroporti “Nënë Tereza” drejt Athinës kanë përjetuar një tmerr të vërtet. Pak minuta pasi avioni ishte ngritur nga toka, dera e tij ka shfaqur probleme duke u hapur në ajër.

“U nisëm nga Rinasi me linjën ‘Olympic’ dhe pas 15 minutash kur ishim ngritur nga toka na lajmëruan se do të ktheheshim pas. Kishte probleme me derën, na thanë se është hapur gjatë kohës që ishim në ajër. Sigurisht që u trembëm”, citohet të ketë thënë një qytetare që ishte e pranishme në bord, raporton Shekulli.

Avioni ka bërë një ulje të detyruar në Aeroportin e Rinasit, transmeton Insajderi, ndërkohë që asnjëri prej pasagjerëve nuk është kontaktuar nga kompania. Fatmirësisht askush prej pasagjerëve në bord nuk ka shfaqur probleme pas incidentit në fjalë.