12:53 - 17 Gusht 2022

Parfois brendi Portugez ka prezantuar koleksionin më të ri të çantave në Kosovë.

Parfois lançon koleksionin e çantave për muajt në vijim, një përzgjedhje e çantave për t’u përdorur në udhëtime, në ditët e plazhit ose edhe për në zyrë. Është koha për të zgjedhur çantën e koleksionit “IT”.

Teksturat e këtyre çantave janë shumë të përshtatshme për përditshmërinë e çdo vajze. Çantat janë në dy pjesë kryesore: çanta maxi jute (thurur), me një formë të madhe dhe çanta mini jute(thurur), për të mbajtur vetëm gjërat thelbësore. Kjo metodë përdoret për të lehtësuar ndarjen e gjërave që mbani në çantë.

Në këtë koleksion bie në sy përdorimi i ngjyrës, me një model katror të cilën mund ta gjeni në ngjyra të ndryshme: në ngjyrë blu, jeshile, të verdhë dhe rozë, duke u kombinuar me modele të ndryshme në jute (thurur).

Një gardërobë verore nuk është e kompletuar pa disa pjesë, dhe lançimi i koleksionit të fundit ofron që veshjet dhe stilet e ndryshme të jenë të kompletuara kur të vendosni çantën “IT”.

Vendi për t’u inspiruar për dukje të ndryshme është Parfois me aksesorë dhe veshje të ndryshme që i ofron elegance dukjes suaj të përditshme.

Eksploroni më shumë reth koleksioneve në dyqanet Parfois tek : Albi Mall – Kati 1 Prishtinë, Rruga Garibaldi Prishtinë, Galeria Mall – Kati 0 Prizren, Park Plazza Podujevë.

Inspirohuni për dukjet tuaja të përditshme duke ndjekur faqen @Parfosi_Kosova.