11:43 - 21 Shkurt 2016

Insajderi sjell pasdite, në ora 15:00, hulumtimin që tregon për promovimin që kryeparlamentari Kadri Veseli i bëri fabrikës së një të akuzuari për uzurpim të pronës shoqërore, një ditë pasi kërkoi publikimin e listës së uzurpatorëve.

Gjetjet e Insajderit tregojnë për akuzat e prokurorisë që rëndojnë mbi biznesmenin, mënyrën se si është uzurpuar prona e një ndërmarrje shoqërore dhe kërcënimet që i janë bërë biznesmenit që bleu pronën nga Agjencia Kosovare e Privatizimit.