14:32 - 16 Gusht 2022

Kompania e cila njihet për çmime shumë të lira, dhe cilësi në derivate “Petrol Company”, vazhdon të mbajë çmimet më të lira në treg.

Përveq çmimeve më të lira në Petrol Company, zbritjen mund ta fitoni në mënyrë të lehtë dhe shumë të shpejtë, vetëm duke e skanuar aplikacionin në njëren nga pompat dhe në mënyrë automatike do ti përfitoni të gjitha benifitet, si dhe mund të shihni historikun tuaj të furnizimeve.

Çmimet më të lira gjatë ditës së sotme në Petrol Company, mund ti gjeni në këto pika:

Petrol Company – Hajvali / Diesel: 1.62€; Benzinë: 1.50€

Petrol Company – Prizren / Diesel i lirë: 1.60€; Benzinë: 1.50€ (Lagjia Arbana).

Petrol Company – Prizren / Diesel: 1.59€; Benzinë: 1.52€ (Rr. Jaglenica – te tranziti)

Petrol Company – Preoc / Diesel: 1.64€;  Benzinë: 1.52€

Petrol Company – Çagllavicë / Diesel: 1.64€;  Benzinë: 1.52€

Petrol Company – Dragodan /  Diesel: 1.66€; Benzinë:1.53€

Vizitoni këto pika të Petrol Company, dhe përfitoni nga këto super çmime si dhe nga ofertat e restaurantit “Be Happy”, ku për çdo furnizim me 50 litra derivate, ju mund të merrni një Hamburger apo Picë GRATIS, në pikat: Preoc, Çagllavicë, Bresje, Fushë Kosovë, Arbëri dhe në Qyshk të Pejës.