15:47 - 20 Gusht 2019

Kompania vendore e prodhimeve te mishit Meka me standardet më të larta të prodhimit, cilesi të lartë e shijë të mahnitshme po pushton edhe tregjet e huaja.

Prej vitesh kompania ka mbuluar tregun vendore me shijen më të mirë të mishit, me një llojshmëri të madhe të produkteve të mishit, por falë kësaj gamë të madhe të prodhimeve të mishit, falë cilësisë dhe kualitetit të lartë, kompania po shënon sukses edhe në tregun global.

Përveç cilësisë së lartë, shijes së mirë dhe llojshmërisë së madhe të produkteve, ajo çka e veçon kompaninë Meka, është dhe stafi I cili është I përkushtuar dhe mbi të gjitha shumë profesional.

I gjithë ky sukses I kompanisë Meka po shkon në favor edhe të fermerëve të vendit tonë, të cilët kanë motiv akoma më shumë të investojnë në bizneset e tyre.

Së fundmi kompania Meka, ka lansuar një vide reklamë mjaftë kualitative ku përmes sajë na e rikujton punën dhe produktet e mrekullueshme që na I ofron.

Për më tepër shikojeni videon:

https://www.facebook.com/MekaHalalFood/videos/406433413561254/

Tags: ,