Altiana Zogaj

Altiana Zogaj -

10:29 - 16 Mars 2023

Prokuroria Themelore e Pejës ka urdhëruar Policinë e Kosovës, përkatësisht Njësitin kundër krimeve ekonomike, të ndërmarrin aksion në kompaninë e pastrimit “Ambienti”, respektivisht bordit të saj nën dyshimin për keqpërdorime të pozitave zyrtare.

Insajderi mëson në ky aksioni i Prokurorisë është duke u zhvilluar sot nga mëngjesit dhe pritet të ketë edhe arrestime./Gazeta Insajderi