08:40 - 15 Shkurt 2016

Presidenti rus Vladimir Putin dhe ai amerikan Barack Obama kanë rënë dakord gjatë një bisede telefonike mbi domosdoshmërinë e bashkëpunimit kundër ISIS.

Të dy liderët synojnë të intensifikojnë bashkëpunimin mes të dy vendeve, nddërsa në një njoftim të Shtëpisë së Bardhë, gjatë kësaj bisede Obama ka theksuar rëndësinë e Rusisë për të luajtur një rol konstruktiv duke i dhënë fund fushatës ajrore kundër forcave të opozitës së moderuar në Siri.