14:30 - 23 Shkurt 2023

Qendra Studentore në Prishtinë ka njoftuar studentët që banojnë në konvikte se ka ngarkesë të internetit.

Rrjedhimisht prej orës 19:00 deri në 24:00 do të ndërpriten disa webfaqe si dhe livestreaming.

“Qendra Studentëve në dakordim me Parlamentin e Studentëve për shkak të ngarkesave të mëdhaja me internet kemi ardhë  në përfundim që në një orar të caktuar kohorë për të pasur internet më të mirë do të ndërprerjemë, disa webfaqe dhe livestreaming. Koha e limitimi është nga ora 19:00 deri në ora 24:00”, thuhet në njoftimin e Qendrës Studentore.

Qendra Studentore përfshin banimin dhe mensën e studentëve.