15:22 - 17 Shkurt 2016

Përderisa protesta ende nuk ka nisur me fjalimet e opozitës, forca të shtuara policore kanë rrethuar institucionet e Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës.

Siç shihet në fotografitë e siguruara nga gazetarët tanë në terren shihet polica e Kosovës është jashtëzakonisht e mobilizuar.blinda