14:58 - 07 Janar 2022

Qumështorja DRENA është lider në ofrimin e produkteve të qumështit, duke ofruar produkte të freskëta dhe 100% natyrale.

Sukseset dhe rritja e vazhdueshme e kompanisë po pason me nevojën për rekrutime të reja, e së fundmi Drena ka hapur konkurs për dy pozita kyçe, për një menaxher/e të Marketingut dhe një agjent/e të shitjes.

Të gjithë ata që shprehin dëshirë të jene pjese e një kompanie çdo here në rritje dhe inovative si DRENA mund të nisni të dhënat personale në [email protected].