16:23 - 10 Maj 2022

Kryeministri Kurti, i cili po qëndron në vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka paralajmëruar një numër të madh takimesh.

Por si e komentojnë qytetarët e Kosovës, qëndrimin e Kurtit në Amerikë, ata përmes rubrikës Vox-Pop të Gazetës Insajderi kanë dhënë mendimet e tyre.

Ata theksuan se këto vizita janë të rëndësishme për të ardhmen e Republikës së Kosovës dhe besojnë se ky udhëtim do të sjellë sukses.

Për të parë përgjigjet e tyre, shikojeni videon e bashkangjitur: