17:14 - 13 Qershor 2022

Ministrja e Punëve të jashtme të Kosovës Donika Gërvalla, në një status të bërë në rrjetet sociale për nder të Çlirimit të Kosovës ka zgjuar reagime të shumta.

Shkak për këtë është bërë mos përmendja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).

Por çfarë mendimi kanë qytetarët në lidhje me këtë, ata për rubrikën Vox-Pop të Gazetës Insajderi dhanë mendimet e tyre.

Ata u shprehën se kto gabime nuk guxojnë të ndodhin nga askush e aq më pak nga ministrja dhe I rikujtuan Gërvallës se ushtarët e UÇK-së kanë luftuar duke u frymëzuar nga babai I saj.

Për të parë më shumë shikojeni videon e bashkangjitur: