16:20 - 20 Nëntor 2021

Prokurori Themelore në Prishtinë pas akatakuzës ndaj të pandehurve Ismet Osmani-Curri, Ilir Bojku, Adil Thaqi,  Mentor Maqani dhe  Sami Nika ka kërkuar të iu konfiskohet pasuria e cila është fituar në mënyrë të jashtëligjshmë nga ta.

Prokurori i çështjes I ka propozuar gjykatës kompetente që pasuria e luajtshmë e tyre  të konfiskohet, pasi është fituar si rezultat I veprave penale dhe t’I rikthehet pronarit.

“Prokurori i çështjes, me rastin e ngritjes së aktakuzës i ka propozuar gjykatës kompetente të konfiskohen pasuritë e luajtshme të cilat kanë rrjedh si rezultat i veprave penale dhe kjo pronë t’i kthehet pronarit të ligjshëm, tani të dëmtuarit”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

Kujtojmë se Departamenti i Krimeve të Rënda nga Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka ngitur aktakuzë kundër Ismet Osmani-Curri, Ilir Bojku, Adil Thaqi,  Mentor Maqani dhe  Sami Nika.

Këta akuzohet për veprat penale “Fajdeja”, “Mashtrimi” dhe “Detyrim”.

https://video.gjirafa.com/mafiozi-shqiptar-indoks-mpg?fbclid=IwAR1KSAEuGZ5z0AjlMq49WjDUzV8qAzZbEIe8OPEw50AerNms9ScWI2cGTs